Skip to content

,dat zijn wij.

,dat

zijn wij.

Familiebedrijf

Wij zijn een écht familiebedrijf. En dat is dan ook exact wat wij heel belangrijk vinden in onze dienstverlening. Het familiaire gevoel. Het altijd voor elkaar klaar staan. Dat is wie wij zijn. Intern, maar ook voor onze klanten. 

Specialisten

Wij leveren kwaliteit. Met specialisten voor verschillende vakgebieden, willen we altijd de kwaliteit van ons werk waarborgen. In combinatie met prettig contact, op een laagdrempelige manier. Met korte lijntjes. Zo worden wij jouw externe collega’s. 

Waar je ons
kunt vinden.

Wij maken gebruik van verschillende flex locaties in zowel Uden als Veghel. Waarom? Omdat wij erin geloven dat dit bijdraagt aan de kwaliteit en efficiëntie van ons werk. Vanuit hier realiseren wij toffe projecten door heel Nederland & België.  Van Eindhoven tot Rotterdam en van Gent tot Antwerpen. Dus, samenwerken?

Ons team.

Onder andere deze Walk Digital teamleden lopen allemaal heel erg hard voor jou.💨 Of het nu gaat om een eenmalig project of een maandelijkse samenwerking. Zelfs voor last-minute verzoeken draaien wij onze hand niet om. Wij doen (bijna) alles voor onze klanten. Met als doel een goed resultaat én een tevreden glimlach. 

afspraak
maken

Tof! Wij gaan graag met jou in (digital) gesprek om te bekijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen.

Tof! Wij gaan graag met jou in (digital) gesprek om te bekijken wat wij voor jou zouden kunnen betekenen. 

doe de
prijscheck

Wij laten jou op werkdagen binnen 2 uur weten wat jouw prijs is. Kan je dat niet geloven? Probeer het zelf maar.  

Wij laten jou op werkdagen binnen 2 uur weten wat jouw prijs is. Kan je dat niet geloven? Probeer het zelf maar. 🚀

Let's get in touch.

E   info@walkdigital.nl

T   0612052011

Of stel hier jouw vraag. 👇🏻