WAT DOEN WIJ?

WEBDESIGN

 Is jouw website aan vernieuwing toe? Of wil je juist totaal iets anders en is het tijd voor een nieuwe, frisse start? Dan zijn wij er voor jou om je website in een ander jackie te steken, óf om een spiksplinternieuwe, moderne site voor je te bouwen. Altijd passend bij jou, altijd aansluitend op jouw wensen, en altijd helemaal van nu. Met behulp van WordPress maken wij websites op maat. In relatief korte tijd kunnen we de meest mooie en uitgebreide websites ontwikkelen, altijd inclusief beeldmateriaal, nieuwe lettertypes indien gewenst, en technische snufjes die passen bij een site van nu. We houden altijd rekening met de, in de EU verplichte, cookie-melding, en we zorgen ervoor dat jouw website goed leesbaar is op alle mogelijke devices. Uiteraard altijd in overleg, om samen tot het mooiste eindresultaat te komen.

GRAFISCH ONTWERP

Is jouw huisstijl gedateerd? Of ben je op zoek naar een hele nieuwe look en feel? Geen probleem. Vormgeving was altijd al ons ding, en na wat extra verdieping en bijscholing kunnen we nu met trots delen dat we beschikken over de creativiteit, kennis en apparatuur om je van een prachtige nieuwe huisstijl te voorzien. Wij helpen je graag om jouw identiteit de visualiseren. We gaan samen op zoek naar een uiterlijk wat écht bij je past en datgene weerspiegelt waar jij voor wilt staan. We borduren voort op jouw input, of starten juist compleet blanco. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een compleet nieuwe huisstijl met logo en alles erop en eraan? Alleen een visitekaartje, brochure of flyer? Wij gaan graag voor je aan de slag. 

SOCIAL MEDIA

Social media zijn hot! Een social media strategie wordt steeds belangrijker. Wil je jezelf online sterk profileren? Of heb jij je kanalen al opgezet, maar lukt het je niet om ze zelf zo actief te onderhouden als je graag zou willen? Twijfel je over de te zenden boodschap? Wij nemen je deze zorg graag uit handen. Ook hier geldt: we kijken naar wat past bij jouw organisatie. Niet lukraak accounts inrichten, maar je kostbare tijd en energie besteden aan die kanalen waar jouw doelgroep- en dus de toegevoegde waarde zit! Wij helpen jou je sociale platformen op te richten en/of te onderhouden. Bijvoorbeeld om je naamsbekendheid te vergroten of de dialoog met je doelgroep aan te gaan.

TEKSTEN

Voor je websites, brochures en social media, maar óók in je interne communicatie zijn de juiste teksten van essentieel belang. Waar beeld steeds meer aan terrein lijkt te winnen, blijven wij ook liefhebber van het gesproken en geschreven woord. Lukt het jou niet de juiste toon te vinden om je doelgroep aan te spreken? Ben je op zoek naar nieuwe teksten om je communicatiemiddelen mee te vullen? Of wil je bestaande teksten graag herschreven zien? Geen probleem. Ook hiervoor kun je bij ons terecht. We helpen je graag je boodschap zo helder mogelijk te communiceren. Duidelijke taal; daar houden wij van. Oh en mocht je internationaal ingesteld zijn: wij vertalen óók naar- en vanuit Duits en Engels!

ONDERHOUD

Door simpelweg ‘te zijn’ ben je er online nog niet. Een prachtige website en keurig ingerichte social media zijn belangrijk, maar het up-to-date houden daarvan zo mogelijk nóg belangrijker. Laat zien dat je er niet bent om te zijn, maar om te blijven. Je kunt er uiteraard voor kiezen dit onderhoud zelf te doen. We geven heldere instructies en richten je website zo in dat het relatief eenvoudig is deze te updaten met nieuws of andere berichten, en voor je social media geldt hetzelfde. Mocht je nou zelf een gebrek aan tijd, kennis of inspiratie hebben om hier zelf mee aan de slag te gaan, nemen wij deze taak graag van je over.  Wil je dagelijks, wekelijks of maandelijks wat wijzigingen of toevoegingen op je site? Of wil je je Facebook-feed graag continu actueel houden? Wij zorgen er met passie voor dat jouw online kanalen er picobello uit blijven zien.